Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený plněný květák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 471 kJ /
1 547 kcal
Bílkoviny57,18 g
– z toho živočišné bílkoviny57,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky144,89 g
– nasycené77,82 g
– nenasycené62,57 g
–– mononenasycené54,13 g
–– polynenasycené8,43 g
––– omega 30,59 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 519 mg
Sodík 4,83 g
Sůl12,21 g
Sacharidy3,47 g
– cukry2,67 g
––– laktóza2,77 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 celý květák Květák čerstvý
10 dkg 10 dkg slaniny Špek 100 g
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
10 dkg 10 dkg Nivy nebo jiného sýra s plísní Niva 50% t. v s. 100 g
šunka nebo salám, klidně suchý Šunka vepřová vařená
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
zakysaná smetana - malý kelímek kelímek Smetana kravská zakysaná 12%
2 2 vrchovaté lžíce strouhaného parmazánu Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.