Nutriční hodnoty (Zapečený plněný květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 471 kJ / 1 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 144,89 g |
– nasycené | 77,82 g |
– nenasycené | 62,57 g |
–– mononenasycené | 54,13 g |
–– polynenasycené | 8,43 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 519 mg |
Sodík | 4,83 g |
Sůl | 12,21 g |
Sacharidy | 3,47 g |
– cukry | 2,67 g |
––– laktóza | 2,77 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 celý květák | Květák čerstvý | |
10 dkg 10 dkg slaniny | Špek | 100 g |
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
10 dkg 10 dkg Nivy nebo jiného sýra s plísní | Niva 50% t. v s. | 100 g |
šunka nebo salám, klidně suchý | Šunka vepřová vařená | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
zakysaná smetana - malý kelímek kelímek | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 2 vrchovaté lžíce strouhaného parmazánu | Parmezán |