Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorské vdolky s povidly a tvarohem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 912 kJ /
3 086 kcal
Bílkoviny89,42 g
– z toho živočišné bílkoviny23,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,85 g
Tuky80,20 g
– nasycené37,58 g
– nenasycené33,02 g
–– mononenasycené24,29 g
–– polynenasycené8,73 g
––– omega 30,71 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 994 mg
Sodík 565 mg
Sůl1,39 g
Sacharidy460,91 g
– cukry88,63 g
––– laktóza12,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
440 g 440 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 440 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
35 g 35 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 35 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
250 ml 250 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
3 lžíce 3 lžíce rumu Rum 51 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
olej (na smažení) Olej řepkový
švestková povidla Povidla
cukr moučka Cukr bílý
tvaroh Tvaroh polotučný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.