Nutriční hodnoty (Bavorské vdolky s povidly a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 912 kJ / 3 086 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,85 g |
Tuky | 80,20 g |
– nasycené | 37,58 g |
– nenasycené | 33,02 g |
–– mononenasycené | 24,29 g |
–– polynenasycené | 8,73 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 994 mg |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 460,91 g |
– cukry | 88,63 g |
––– laktóza | 12,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
440 g 440 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 440 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
35 g 35 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 35 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
250 ml 250 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
olej (na smažení) | Olej řepkový | |
švestková povidla | Povidla | |
cukr moučka | Cukr bílý | |
tvaroh | Tvaroh polotučný |