Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hraběnčin řez od maminky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 987 kJ /
4 299 kcal
Bílkoviny77,12 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,40 g
Tuky186,32 g
– nasycené46,26 g
– nenasycené126,92 g
–– mononenasycené86,68 g
–– polynenasycené40,24 g
––– omega 32,77 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 786 mg
Sůl2,07 g
Sacharidy564,60 g
– cukry269,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
250 g 250 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1/2 1/2 kypřicího prášku Kypřící prášek
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
citronová šťáva (podle kyselosti jablek) Šťáva z citrónu
strouhaný kokos (podle chuti) Kokos strouhaný
skořicový cukr (podle chuti) Cukr skořicový
1 lžička 1 lžička krupicového cukru do sněhu Cukr bílý 5 g
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.