Nutriční hodnoty (Hraběnčin řez od maminky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 987 kJ / 4 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,40 g |
Tuky | 186,32 g |
– nasycené | 46,26 g |
– nenasycené | 126,92 g |
–– mononenasycené | 86,68 g |
–– polynenasycené | 40,24 g |
––– omega 3 | 2,77 g |
Vláknina | 27,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 786 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 564,60 g |
– cukry | 269,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
250 g 250 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1/2 1/2 kypřicího prášku | Kypřící prášek | |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
citronová šťáva (podle kyselosti jablek) | Šťáva z citrónu | |
strouhaný kokos (podle chuti) | Kokos strouhaný | |
skořicový cukr (podle chuti) | Cukr skořicový | |
1 lžička 1 lžička krupicového cukru do sněhu | Cukr bílý | 5 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |