Nutriční hodnoty (Krůtí ragú na boloňském základu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 066 kJ / 2 167 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,60 g |
Tuky | 127,83 g |
– nasycené | 52,04 g |
– nenasycené | 73,05 g |
–– mononenasycené | 48,22 g |
–– polynenasycené | 24,82 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 61,86 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 3,11 g |
Sůl | 7,41 g |
Sacharidy | 59,98 g |
– cukry | 27,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krůtí stehno | Krůta stehno s kůží | 500 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 větší řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1080 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 sklenka 1 sklenka drcených rajčat ( já jsem použila domácí pečená rajčata) | Pyré z červených rajčat | |
300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |