Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí ragú na boloňském základu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 066 kJ /
2 167 kcal
Bílkoviny119,10 g
– z toho živočišné bílkoviny98,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,60 g
Tuky127,83 g
– nasycené52,04 g
– nenasycené73,05 g
–– mononenasycené48,22 g
–– polynenasycené24,82 g
––– omega 30,60 g
Vláknina61,86 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 3,11 g
Sůl7,41 g
Sacharidy59,98 g
– cukry27,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g krůtí stehno Krůta stehno s kůží 500 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 větší řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1080 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 sklenka 1 sklenka drcených rajčat ( já jsem použila domácí pečená rajčata) Pyré z červených rajčat
300 ml 300 ml červeného vína Víno červené suché 300 ml
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.