Nutriční hodnoty (Venkovská omeleta se sýrem Brie a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 119 kJ / 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,21 g |
Tuky | 67,99 g |
– nasycené | 24,75 g |
– nenasycené | 35,65 g |
–– mononenasycené | 30,52 g |
–– polynenasycené | 5,13 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 10,31 g |
Cholesterol | 861 mg |
Sodík | 777 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 47,57 g |
– cukry | 10,79 g |
––– laktóza | 0,69 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 g 2 g pažitky | Pažitka čerstvá | 2 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
80 g 80 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 80 g |
60 g 60 g cibule | Cibule čerstvá | 60 g |
5 g 5 g česneku | Česnek čerstvý | 5 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
40 g 40 g sýru Brie | Hermelín | 40 g |
2 cl 2 cl olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
2 cl 2 cl bílého balzamika | ||
20 g 20 g salátu lollo rosso | Salát listový čerstvý | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |