Nutriční hodnoty (Domácí balkánský sýr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 222 kJ / 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 14,11 g |
Sůl | 35,00 g |
Sacharidy | 3,50 g |
– cukry | 3,50 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g tvrdého tvarohu (nebo měkkého v alobalu) | Tvaroh tvrdý | 250 g |
35 g 35 g soli | Sůl mořská | 35 g |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |