Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí balkánský sýr)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 222 kJ /
292 kcal
Bílkoviny65,00 g
– z toho živočišné bílkoviny65,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené1,00 g
– nenasycené0,50 g
–– mononenasycené0,50 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 14,11 g
Sůl35,00 g
Sacharidy3,50 g
– cukry3,50 g
––– laktóza3,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g tvrdého tvarohu (nebo měkkého v alobalu) Tvaroh tvrdý 250 g
35 g 35 g soli Sůl mořská 35 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.