Nutriční hodnoty (Variace na Welsh rarebit)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 024 kJ / 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 36,26 g |
– nasycené | 20,94 g |
– nenasycené | 12,43 g |
–– mononenasycené | 10,52 g |
–– polynenasycené | 1,91 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 0,24 g |
Cholesterol | 359 mg |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 5,16 g |
– cukry | 3,50 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
- 100 g 100 g vyzrálého sýru čedar | Čedar | 100 g |
- 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
-pár kapek kapek worcesteru | Worcestrová omáčka | |
- 2 2 jarní cibulky s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
-špetka cayenského pepře | Chilli paprička mletá | |
- 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
- 4 plátky 4 plátky chleba | Chléb pšeničný kváskový |