Nutriční hodnoty (Vepřové bylinkové špízy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 895 kJ / 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 114,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 50,41 g |
– nasycené | 8,87 g |
– nenasycené | 36,74 g |
–– mononenasycené | 31,83 g |
–– polynenasycené | 4,91 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 4,27 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové panenky (pečeně, kýty) | Vepřová panenka | 500 g |
1 hrst 1 hrst míchaných čerstvých bylinek (petrželka,bazalka) | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
jarní cibulka (bílá část) | Cibulka jarní čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
pár kapek kapek citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |