Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Královský řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 114 kJ /
3 134 kcal
Bílkoviny111,62 g
– z toho živočišné bílkoviny105,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky209,54 g
– nasycené139,38 g
– nenasycené45,45 g
–– mononenasycené34,20 g
–– polynenasycené11,25 g
––– omega 30,30 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 2,37 g
Sodík 1,33 g
Sůl2,89 g
Sacharidy197,50 g
– cukry187,20 g
––– laktóza11,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce špaldové mouky hladké Mouka špaldová hladká
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru (very dark) Cukr třtinový 24 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 lžic 6 lžic špaldové mouky hladké Mouka špaldová hladká
4 lžíce 4 lžíce třtinového cukru (very dark) Cukr třtinový 48 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce bio kakaového prášku Kakao prášek
višňová marmeláda na potření Marmeláda višňová
400 ml 400 ml rostlinné šlehačky Rostlinná šlehačka 400 ml
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
100 g 100 g hořké čokolády (Vivani) Čokoláda hořká 40% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.