Nutriční hodnoty (Skládaný jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 30 000 kJ / 7 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 81,00 g |
Tuky | 261,38 g |
– nasycené | 58,46 g |
– nenasycené | 184,54 g |
–– mononenasycené | 127,00 g |
–– polynenasycené | 57,54 g |
––– omega 3 | 10,69 g |
Vláknina | 68,00 g |
Cholesterol | 863 mg |
Sodík | 783 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 1 005,00 g |
– cukry | 562,90 g |
––– laktóza | 22,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
150 g 150 g tuku (nebo másla) | Margarín | 150 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
8 lžic 8 lžic vody | Voda | 144 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |
10 10 jablek (nebo podle chuti) | Jablko čerstvé | 1500 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru nebo vanilínový cukr | Cukr bílý | 25 g |
skořice | Skořice ceylonská |