Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skládaný jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie30 000 kJ /
7 170 kcal
Bílkoviny165,44 g
– z toho živočišné bílkoviny84,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny81,00 g
Tuky261,38 g
– nasycené58,46 g
– nenasycené184,54 g
–– mononenasycené127,00 g
–– polynenasycené57,54 g
––– omega 310,69 g
Vláknina68,00 g
Cholesterol 863 mg
Sodík 783 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy1 005,00 g
– cukry562,90 g
––– laktóza22,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
150 g 150 g tuku (nebo másla) Margarín 150 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
8 lžic 8 lžic vody Voda 144 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru moučka Cukr bílý 50 g
10 10 jablek (nebo podle chuti) Jablko čerstvé 1500 g
1 lžíce 1 lžíce cukru nebo vanilínový cukr Cukr bílý 25 g
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.