Nutriční hodnoty (Kyšková buchta s broskvema)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 18 928 kJ / 4 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,50 g |
Tuky | 146,37 g |
– nasycené | 13,39 g |
– nenasycené | 121,38 g |
–– mononenasycené | 84,98 g |
–– polynenasycené | 36,40 g |
––– omega 3 | 10,31 g |
Vláknina | 18,75 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 712,45 g |
– cukry | 262,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 625 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1-2 hrnku 1-2 hrnku kyšky | Kyška | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
ovoce (nejlépe broskve) | Jahody čerstvé | |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
cukr moučka | Cukr bílý | |
máslo | Máslo kravské |