Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kyšková buchta s broskvema)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie18 928 kJ /
4 524 kcal
Bílkoviny79,86 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,50 g
Tuky146,37 g
– nasycené13,39 g
– nenasycené121,38 g
–– mononenasycené84,98 g
–– polynenasycené36,40 g
––– omega 310,31 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 271 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy712,45 g
– cukry262,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 625 g
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka Cukr bílý 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1-2 hrnku 1-2 hrnku kyšky Kyška
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
ovoce (nejlépe broskve) Jahody čerstvé
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá
cukr moučka Cukr bílý
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.