Nutriční hodnoty (Židovský koláč - FLÓDNI)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 737 kJ / 2 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,65 g |
Tuky | 120,21 g |
– nasycené | 70,50 g |
– nenasycené | 44,01 g |
–– mononenasycené | 37,62 g |
–– polynenasycené | 6,39 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 7,98 g |
Cholesterol | 744 mg |
Sodík | 432 mg |
Sůl | 1,07 g |
Sacharidy | 209,73 g |
– cukry | 38,62 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
125 g 125 g másla rozehřátého | Máslo kravské | 125 g |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
100 ml 100 ml vlažné vody | Voda | 100 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
6 g 6 g droždí | Droždí pekařské lisované | 6 g |