Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Židovský koláč - FLÓDNI)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 737 kJ /
2 088 kcal
Bílkoviny37,89 g
– z toho živočišné bílkoviny8,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,65 g
Tuky120,21 g
– nasycené70,50 g
– nenasycené44,01 g
–– mononenasycené37,62 g
–– polynenasycené6,39 g
––– omega 30,67 g
Vláknina7,98 g
Cholesterol 744 mg
Sodík 432 mg
Sůl1,07 g
Sacharidy209,73 g
– cukry38,62 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
125 g 125 g másla rozehřátého Máslo kravské 125 g
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
100 ml 100 ml vlažné vody Voda 100 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
6 g 6 g droždí Droždí pekařské lisované 6 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.