Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky s hořčično-bylinkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie827 kJ /
198 kcal
Bílkoviny9,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,48 g
Tuky1,11 g
– nasycené0,37 g
– nenasycené0,53 g
–– mononenasycené0,11 g
–– polynenasycené0,42 g
––– omega 30,00 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy32,80 g
– cukry16,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 kuřecích stehenních řízků trošku rozklepaných Kuřecí stehenní řízky
5 plátků 5 plátků sýra Sýr kravský tvrdý 30%
cca 2 hrsti 2 hrsti listového špenátu Špenát čerstvý
15 15 tenkých plátků uzeného bůčku nebo anglické Vepřový bok uzený
2 stroužky 2 stroužky česneku do masa Česnek čerstvý 14 g
3 stroužky 3 stroužky česneku do omáčky Česnek čerstvý 21 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 polévkové lžíce hořčice (stačí obyčejná) Hořčice plnotučná
2-3 2-3 čajové lžičky nasekané pažitky Pažitka čerstvá
1 1 velmi slabá čajová lžička libečku Libeček čerstvý
2 2 čajové lžičky nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 160 g
cca 6-7 cca 6-7 nasekaných lístků čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
1 1 čajová lžička sladké papriky Paprika červená sušená
Solamyl Bramborový škrob
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
popřípadně párátka nebo nějaká kovová napichovátka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.