Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky s hořčično-bylinkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 827 kJ / 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,48 g |
Tuky | 1,11 g |
– nasycené | 0,37 g |
– nenasycené | 0,53 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,42 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,80 g |
– cukry | 16,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 kuřecích stehenních řízků trošku rozklepaných | Kuřecí stehenní řízky | |
5 plátků 5 plátků sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
cca 2 hrsti 2 hrsti listového špenátu | Špenát čerstvý | |
15 15 tenkých plátků uzeného bůčku nebo anglické | Vepřový bok uzený | |
2 stroužky 2 stroužky česneku do masa | Česnek čerstvý | 14 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku do omáčky | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 polévkové lžíce hořčice (stačí obyčejná) | Hořčice plnotučná | |
2-3 2-3 čajové lžičky nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | |
1 1 velmi slabá čajová lžička libečku | Libeček čerstvý | |
2 2 čajové lžičky nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 160 g |
cca 6-7 cca 6-7 nasekaných lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 1 čajová lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | |
Solamyl | Bramborový škrob | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
popřípadně párátka nebo nějaká kovová napichovátka |