Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pangas se zeleninou a olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 887 kJ /
690 kcal
Bílkoviny97,52 g
– z toho živočišné bílkoviny90,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,52 g
Tuky4,26 g
– nasycené0,79 g
– nenasycené2,71 g
–– mononenasycené1,02 g
–– polynenasycené1,68 g
––– omega 30,50 g
Vláknina11,58 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy45,00 g
– cukry30,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g ryby(filetů) Treska filet 500 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
2 2 velké barevné papriky Paprika červená čerstvá 300 g
3 3 mladé cibulky Cibulka jarní čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 dcl 1 dcl bílého suchého vína Víno bílé suché 100 ml
provensálské koření Provensálské koření
černé olivy Olivy čerstvé zralé
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.