Nutriční hodnoty (Pangas se zeleninou a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 887 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,52 g |
Tuky | 4,26 g |
– nasycené | 0,79 g |
– nenasycené | 2,71 g |
–– mononenasycené | 1,02 g |
–– polynenasycené | 1,68 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 11,58 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 30,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g ryby(filetů) | Treska filet | 500 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2 2 velké barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
3 3 mladé cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 dcl 1 dcl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
provensálské koření | Provensálské koření | |
černé olivy | Olivy čerstvé zralé | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
olivový olej | Olej olivový |