Nutriční hodnoty (Zeleninové rizoto s bulgurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 290 kJ / 1 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,30 g |
Tuky | 28,37 g |
– nasycené | 4,41 g |
– nenasycené | 22,76 g |
–– mononenasycené | 14,71 g |
–– polynenasycené | 8,05 g |
––– omega 3 | 2,01 g |
Vláknina | 30,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 492 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 202,67 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek bulguru | Pšeničný bulgur | 250 g |
0,5 l 0,5 l vývaru (nebo kostka zeleninového bujonu) | Vývar masový | 500 ml |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
tvrdý nastrouhaný sýr (na posypání) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
bylinky | Petržel nať čerstvá |