Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninové rizoto s bulgurem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 290 kJ /
1 264 kcal
Bílkoviny34,63 g
– z toho živočišné bílkoviny3,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,30 g
Tuky28,37 g
– nasycené4,41 g
– nenasycené22,76 g
–– mononenasycené14,71 g
–– polynenasycené8,05 g
––– omega 32,01 g
Vláknina30,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 492 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy202,67 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek bulguru Pšeničný bulgur 250 g
0,5 l 0,5 l vývaru (nebo kostka zeleninového bujonu) Vývar masový 500 ml
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
tvrdý nastrouhaný sýr (na posypání) Sýr kravský tvrdý 30%
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.