Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Glarnský hruškový chléb)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 522 kJ /
5 861 kcal
Bílkoviny93,82 g
– z toho živočišné bílkoviny13,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny80,54 g
Tuky132,12 g
– nasycené37,68 g
– nenasycené77,76 g
–– mononenasycené23,05 g
–– polynenasycené54,71 g
––– omega 39,17 g
Vláknina143,12 g
Cholesterol 394 mg
Sodík 342 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy1 002,58 g
– cukry679,99 g
––– laktóza6,53 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1/2 šálku 1/2 šálku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
15 g 15 g droždí nebo 1 sáček sušeného droždí Droždí pekařské lisované 15 g
sůl Sůl mořská
500 g 500 g sušených hrušek Hruška sušená 500 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
250 g 250 g sušených vypeckovaných švestek Švestky sušené 250 g
100 g 100 g fíků Fíky sušené 100 g
100 g 100 g rozinek Rozinky 100 g
100 g 100 g ořechů Vlašské ořechy 100 g
50 g 50 g citronátu Citronová kůra kandovaná 50 g
50 g 50 g oranžátu Pomerančová kůra kandovaná 50 g
1/2 1/2 čajové lžičky skořice Skořice ceylonská
špetka špetka mletého hřebíčku Hřebíček
1 sklenička 1 sklenička Williamsbirne (hruškový destilát) nebo Kirchwasser (třešňový destilát)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.