Nutriční hodnoty (Nadívaná vepřová panenka s citronovým tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 159 kJ / 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 13,30 g |
– nasycené | 3,19 g |
– nenasycené | 6,76 g |
–– mononenasycené | 5,88 g |
–– polynenasycené | 0,88 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 3,30 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 350 g |
citronový tymián | Tymián sušený | |
2-3 2-3 silnějších plátků slaniny | Špek | |
50 50 g sýra Gran Moravia na plátky či nastrouhat | Parmezán | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
100 ml 100 ml bílého vína na podlití panenky | Víno bílé suché | 100 ml |
rukola | Rukola čerstvá | |
polníček | Polníček čerstvý | |
rajče | Rajče červené čerstvé | |
kus kus žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá |