Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nadívaná vepřová panenka s citronovým tymiánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 159 kJ /
516 kcal
Bílkoviny80,00 g
– z toho živočišné bílkoviny79,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky13,30 g
– nasycené3,19 g
– nenasycené6,76 g
–– mononenasycené5,88 g
–– polynenasycené0,88 g
––– omega 30,07 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 168 mg
Sodík 164 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy3,30 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g vepřové panenky Vepřová panenka 350 g
citronový tymián Tymián sušený
2-3 2-3 silnějších plátků slaniny Špek
50 50 g sýra Gran Moravia na plátky či nastrouhat Parmezán
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
100 ml 100 ml bílého vína na podlití panenky Víno bílé suché 100 ml
rukola Rukola čerstvá
polníček Polníček čerstvý
rajče Rajče červené čerstvé
kus kus žluté papriky Paprika žlutá čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.