Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček plněný, v marinádě pečený)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 785 kJ /
5 924 kcal
Bílkoviny228,72 g
– z toho živočišné bílkoviny211,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,19 g
Tuky498,95 g
– nasycené172,04 g
– nenasycené268,11 g
–– mononenasycené208,11 g
–– polynenasycené60,00 g
––– omega 34,13 g
Vláknina47,92 g
Cholesterol 996 mg
Sodík 5,64 g
Sůl15,11 g
Sacharidy114,95 g
– cukry19,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g libovějšího vepřového bůčku bez kosti Vepřový bok 800 g
150 ml 150 ml piva Pivo světlé 10ᵒ 150 ml
2 2 vrchovaté lžíce tmavého třtinového cukru Cukr třtinový
4 lžíce 4 lžíce Worcesteru Worcestrová omáčka 60 ml
1 lžíce 1 lžíce sušeného česneku Česnek sušený 15 g
¼ l žičky žičky mletého pepře Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
300 g 300 g mletého masa - použila jsem krůtí Vepřový ořez 300 g
150 g 150 g Debrecínského špeku Špek 150 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 větší stroužky prolisovaného česneku Česnek čerstvý 210 g
2 lžíce 2 lžíce koření Dekora Koření Argentina
3 3 drůbeží párky (použila jsem se sýrem) Párek vepřový 240 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce oleje nebo sádla Olej řepkový 11 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
voda na podlévání Voda
nit na zašití kapsy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.