Nutriční hodnoty (Zapečené portobello)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 8 910 kJ / 2 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 212,73 g |
– nasycené | 94,37 g |
– nenasycené | 112,79 g |
–– mononenasycené | 93,69 g |
–– polynenasycené | 19,10 g |
––– omega 3 | 2,08 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,71 g |
Sacharidy | 13,70 g |
– cukry | 10,70 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 žampiony portobello | Portobello čerstvá | |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
pepř mletý (dle potřeby) | Pepř černý mletý |