Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené portobello)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie8 910 kJ /
2 130 kcal
Bílkoviny39,16 g
– z toho živočišné bílkoviny38,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky212,73 g
– nasycené94,37 g
– nenasycené112,79 g
–– mononenasycené93,69 g
–– polynenasycené19,10 g
––– omega 32,08 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 4,31 g
Sůl10,71 g
Sacharidy13,70 g
– cukry10,70 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 žampiony portobello Portobello čerstvá
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
pepř mletý (dle potřeby) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.