Nutriční hodnoty (Plněné těstoviny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 470 kJ / 2 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,46 g |
Tuky | 92,90 g |
– nasycené | 28,93 g |
– nenasycené | 54,61 g |
–– mononenasycené | 38,86 g |
–– polynenasycené | 15,76 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 499 mg |
Sodík | 366 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 378,60 g |
– cukry | 33,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
100 ml 100 ml vlažné vody | Voda | 100 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička vlažné vody | Voda | 5 ml |
máslo | Máslo kravské | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
ocet | Ocet lihový | |
voda | Voda | |
zeleninový bujon | Bujón zeleninový | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
kopr | Kopr nať čerstvý |