Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Luštěninové karbanátky s jarní remuládou a bramborovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 291 kJ /
1 743 kcal
Bílkoviny107,74 g
– z toho živočišné bílkoviny36,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny71,42 g
Tuky61,12 g
– nasycené11,68 g
– nenasycené39,92 g
–– mononenasycené29,60 g
–– polynenasycené10,32 g
––– omega 30,30 g
Vláknina69,14 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 459 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy156,94 g
– cukry13,02 g
––– laktóza1,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g cizrny Cizrna 100 g
100 g 100 g čočky Čočka hnědá neloupaná 100 g
100 g 100 g hrachu Hrách žlutý loupaný sušený 100 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 uvařené brambory Brambor zimní 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
oregano Oregano sušené
máta Máta peprná list čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
celozrnná mouka na obalení Mouka pšeničná celozrnná hrubá
strouhanka na obalení Strouhanka pšeničná
2 2 vajíčka natvrdo Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 30 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 40 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
pažitka Pažitka čerstvá
4 4 ředkvičky Ředkvička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.