Nutriční hodnoty (Luštěninové karbanátky s jarní remuládou a bramborovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 291 kJ / 1 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 71,42 g |
Tuky | 61,12 g |
– nasycené | 11,68 g |
– nenasycené | 39,92 g |
–– mononenasycené | 29,60 g |
–– polynenasycené | 10,32 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 69,14 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 459 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 156,94 g |
– cukry | 13,02 g |
––– laktóza | 1,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g cizrny | Cizrna | 100 g |
100 g 100 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 100 g |
100 g 100 g hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | 100 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 uvařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
oregano | Oregano sušené | |
máta | Máta peprná list čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
celozrnná mouka na obalení | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | |
strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
2 2 vajíčka natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
4 4 ředkvičky | Ředkvička čerstvá |