Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Citronové suflé a malinové coulis (kuli))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 742 kJ /
655 kcal
Bílkoviny23,46 g
– z toho živočišné bílkoviny22,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky9,52 g
– nasycené5,74 g
– nenasycené2,60 g
–– mononenasycené2,23 g
–– polynenasycené0,37 g
––– omega 30,30 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 339 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy116,89 g
– cukry105,15 g
––– laktóza3,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce- bílky zvlášť Vaječný bílek 132 g
špetka špetka soli Sůl mořská
60 g 60 g krupicového cukru - může být třtinový Cukr bílý 60 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
kůra z 1 1 většího dobře omytého citronu Citrón čerstvý 90 g
100 g 100 g ricotty nebo žervé nebo jemného tvarohu Ricotta 100 g
1 1 vrchovatá polévková lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
Změklé máslo Máslo kravské
krupicový cukr na vymazání a vysypání formiček Cukr bílý
hrst hrst malin (i mražených) Maliny čerstvé
lžička lžička změklého másla Máslo kravské
špetka špetka mleté vanilky Vanilka prášek
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru - dle chuti Cukr bílý 37.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.