Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovomrkvová pomazánka od Petra Havlíčka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 042 kJ /
488 kcal
Bílkoviny28,70 g
– z toho živočišné bílkoviny19,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,20 g
Tuky25,72 g
– nasycené3,45 g
– nenasycené20,43 g
–– mononenasycené6,00 g
–– polynenasycené14,43 g
––– omega 30,30 g
Vláknina25,75 g
Cholesterol 63 mg
Sodík 825 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy22,59 g
– cukry9,62 g
––– laktóza5,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 malý celer Celer bulva čerstvá 540 g
30 g 30 g majolky (já použila yofresh) Majonéza 30 g
150 g 150 g nízkotučného tvarohu Tvaroh nízkotučný 150 g
sůl, pepř Pepř černý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
mandarinky na ozdobu (nemusí být) Mandarinka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.