Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie517 kJ /
124 kcal
Bílkoviny2,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,78 g
Tuky0,28 g
– nasycené0,39 g
– nenasycené1,30 g
–– mononenasycené0,19 g
–– polynenasycené1,11 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,49 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,74 g
– cukry0,55 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
1 l 1 l zeleninového vývaru (podle potřeby ) Vývar zeleninový 1000 ml
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
2-3 lžíce 2-3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 27.5 g
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
1 hrst 1 hrst čerstvé zelené petrželky Petržel nať čerstvá
bílý pepř mletý Pepř bílý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.