Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špagety s fenyklem, kuřecím masem a ančovičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie23 240 kJ /
5 554 kcal
Bílkoviny614,10 g
– z toho živočišné bílkoviny611,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky327,39 g
– nasycené98,10 g
– nenasycené196,13 g
–– mononenasycené130,72 g
–– polynenasycené65,41 g
––– omega 317,33 g
Vláknina10,36 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 58,00 g
Sůl144,98 g
Sacharidy20,10 g
– cukry9,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 fenykly Fenykl hlíza
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
cca 8 filetů 8 filetů ančoviček Ančovičky v oleji 1600 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
několik několik cherry rajčat ( jsou tam spíše pro barevnost nežli kvůli chuti ) Rajčata cherry
8 listů 8 listů čerstvé šalvěje Šalvěj čerstvá
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
100 ml 100 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 100 ml
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
Špagety jsem použila celozrnné pokud by někoho zarazila tmavší barva Špagety pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.