Nutriční hodnoty (Špagety s fenyklem, kuřecím masem a ančovičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 23 240 kJ / 5 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 614,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 611,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 327,39 g |
– nasycené | 98,10 g |
– nenasycené | 196,13 g |
–– mononenasycené | 130,72 g |
–– polynenasycené | 65,41 g |
––– omega 3 | 17,33 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 58,00 g |
Sůl | 144,98 g |
Sacharidy | 20,10 g |
– cukry | 9,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 fenykly | Fenykl hlíza | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
cca 8 filetů 8 filetů ančoviček | Ančovičky v oleji | 1600 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
několik několik cherry rajčat ( jsou tam spíše pro barevnost nežli kvůli chuti ) | Rajčata cherry | |
8 listů 8 listů čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
100 ml 100 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
Špagety jsem použila celozrnné pokud by někoho zarazila tmavší barva | Špagety pšeničné |