Nutriční hodnoty (Bramborový salát s fenyklem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 321 kJ / 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,57 g |
Tuky | 22,94 g |
– nasycené | 14,43 g |
– nenasycené | 6,89 g |
–– mononenasycené | 6,05 g |
–– polynenasycené | 0,84 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 13,54 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 69,31 g |
– cukry | 28,93 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 250 g |
1 1 hlíza fenyklu | Fenykl hlíza | |
1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 kyselejší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |