Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s fenyklem a jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 321 kJ /
555 kcal
Bílkoviny12,17 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,57 g
Tuky22,94 g
– nasycené14,43 g
– nenasycené6,89 g
–– mononenasycené6,05 g
–– polynenasycené0,84 g
––– omega 30,27 g
Vláknina13,54 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy69,31 g
– cukry28,93 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 250 g
1 1 hlíza fenyklu Fenykl hlíza
1 1 malá červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
1 1 kyselejší jablko Jablko čerstvé 150 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.