Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková polévka - vegan)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie786 kJ /
188 kcal
Bílkoviny5,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,25 g
Tuky0,65 g
– nasycené0,82 g
– nenasycené2,74 g
–– mononenasycené0,45 g
–– polynenasycené2,29 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 162 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy34,93 g
– cukry12,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 litry 2 litry zeleninového vývaru nebo vody Vývar zeleninový 2000 ml
0,5 0,5 květáku Květák čerstvý
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 lžíce 3 lžíce hrášku (čerstvého nebo z konzervy) Hrášek zelený 45 g
1 hrst 1 hrst petrželky kudrnky Petržel nať čerstvá
kousek kousek pórku (cca 3cm) Pórek čerstvý
mouka (pohanková, špaldová, kukuřičná) Mouka pšeničná hladká
solčanka nebo vegeta Kořenící směs sypká
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.