Nutriční hodnoty (Kroupoto aneb rizoto z krup - vegan)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 984 kJ / 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,88 g |
Tuky | 10,37 g |
– nasycené | 2,49 g |
– nenasycené | 7,56 g |
–– mononenasycené | 4,98 g |
–– polynenasycené | 2,58 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 27,30 g |
– cukry | 22,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek ječných krup (nebo ovsa, špaldy, rýže, pohanky) | Kroupy ječné | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 konzerva 1 konzerva kukuřice (85 g) | Kukuřice sterilovaná | |
1 1 konzerva hrášku (85 g) | Hrášek zelený sterilovaný | |
1 kousek 1 kousek pórku | Pórek čerstvý | |
1 hrst 1 hrst houby shiitake (sušené) | Shiitake čerstvá | |
sójová omáčka (Shoyu nebo Tamari) | Sójová omáčka Tamari | |
1 lžíce 1 lžíce rostlinného másla | Margarín | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |