Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupoto aneb rizoto z krup - vegan)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie984 kJ /
235 kcal
Bílkoviny4,88 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,88 g
Tuky10,37 g
– nasycené2,49 g
– nenasycené7,56 g
–– mononenasycené4,98 g
–– polynenasycené2,58 g
––– omega 30,15 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy27,30 g
– cukry22,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek ječných krup (nebo ovsa, špaldy, rýže, pohanky) Kroupy ječné
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 konzerva 1 konzerva kukuřice (85 g) Kukuřice sterilovaná
1 1 konzerva hrášku (85 g) Hrášek zelený sterilovaný
1 kousek 1 kousek pórku Pórek čerstvý
1 hrst 1 hrst houby shiitake (sušené) Shiitake čerstvá
sójová omáčka (Shoyu nebo Tamari) Sójová omáčka Tamari
1 lžíce 1 lžíce rostlinného másla Margarín 15 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.