Nutriční hodnoty (Asijská kuřecí polévka s kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 612 kJ / 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,45 g |
Tuky | 10,82 g |
– nasycené | 5,31 g |
– nenasycené | 4,89 g |
–– mononenasycené | 2,15 g |
–– polynenasycené | 2,74 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 1,48 g |
Cholesterol | 194 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 2,98 g |
Sacharidy | 35,39 g |
– cukry | 3,52 g |
––– laktóza | 1,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
2 2 bílky | Vaječný bílek | 66 g |
2 PL 2 PL mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
1 plechovka 1 plechovka sterilovaných kukuřičných zrn | Kukuřice sterilovaná | |
1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 KL 1/4 KL nastrouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 1.25 g |
2 PL 2 PL škrobu + 3 PL vody ( škrobová pasta ) | Bramborový škrob | 30 g |
1 PL 1 PL světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 KL 1 KL vinného octa | Ocet vinný bílý | 5 ml |
1 l 1 l silného drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
( pro barvu možno přidat malinkou špetku špetku kurkumy ) | Kurkuma mletá |