Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 467 kJ /
2 263 kcal
Bílkoviny93,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky42,80 g
– nasycené10,10 g
– nenasycené20,00 g
–– mononenasycené14,50 g
–– polynenasycené5,50 g
––– omega 30,14 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 2,11 g
Sůl5,05 g
Sacharidy368,50 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky (část může byt i hrubá) Mouka pšeničná polohrubá 500 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
200-250 ml 200-250 ml vody Voda 225 ml
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.