Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s paprikou, jarními cibulkami a kysanou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 824 kJ /
2 826 kcal
Bílkoviny103,16 g
– z toho živočišné bílkoviny60,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,52 g
Tuky98,97 g
– nasycené65,06 g
– nenasycené28,32 g
–– mononenasycené25,40 g
–– polynenasycené2,92 g
––– omega 30,68 g
Vláknina49,88 g
Cholesterol 337 mg
Sodík 1,48 g
Sůl3,38 g
Sacharidy358,04 g
– cukry42,28 g
––– laktóza21,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg brambor (varný typ A) Brambor zimní 2000 g
2 2 červené kapie Paprika červená čerstvá
10 10 jarních cibulek i s natí Cibulka jarní čerstvá
380 g 380 g zakysané smetany (20 %) Smetana kravská zakysaná 12% 380 ml
200 g 200 g čedaru Čedar 200 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
sůl Sůl mořská
uzená paprika Paprika uzená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.