Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s paprikou, jarními cibulkami a kysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 824 kJ / 2 826 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,52 g |
Tuky | 98,97 g |
– nasycené | 65,06 g |
– nenasycené | 28,32 g |
–– mononenasycené | 25,40 g |
–– polynenasycené | 2,92 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 49,88 g |
Cholesterol | 337 mg |
Sodík | 1,48 g |
Sůl | 3,38 g |
Sacharidy | 358,04 g |
– cukry | 42,28 g |
––– laktóza | 21,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg brambor (varný typ A) | Brambor zimní | 2000 g |
2 2 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
10 10 jarních cibulek i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
380 g 380 g zakysané smetany (20 %) | Smetana kravská zakysaná 12% | 380 ml |
200 g 200 g čedaru | Čedar | 200 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
uzená paprika | Paprika uzená |