Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Prsa sv. Agáty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 250 kJ /
5 318 kcal
Bílkoviny92,53 g
– z toho živočišné bílkoviny53,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,30 g
Tuky219,86 g
– nasycené109,00 g
– nenasycené101,70 g
–– mononenasycené79,59 g
–– polynenasycené22,11 g
––– omega 31,57 g
Vláknina13,05 g
Cholesterol 594 mg
Sodík 505 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy735,75 g
– cukry516,73 g
––– laktóza20,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mouky typu 00 Mouka pšeničná hladká 300 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
150 g 150 g vepřového sádla (másla) Sádlo vepřové 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
400 g 400 g ricotty Ricotta 400 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
75 g 75 g kandovaného ovoce Citron kandovaný 75 g
75 g 75 g sekané čokolády Čokoláda mléčná 30% 75 g
strouhaná citronová kůra Citronová kúra čerstvá
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 PL 1 PL citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
8 8 kandovaných třešní Třešně kandované

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.