Nutriční hodnoty (Prsa sv. Agáty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 250 kJ / 5 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,30 g |
Tuky | 219,86 g |
– nasycené | 109,00 g |
– nenasycené | 101,70 g |
–– mononenasycené | 79,59 g |
–– polynenasycené | 22,11 g |
––– omega 3 | 1,57 g |
Vláknina | 13,05 g |
Cholesterol | 594 mg |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 735,75 g |
– cukry | 516,73 g |
––– laktóza | 20,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mouky typu 00 | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g vepřového sádla (másla) | Sádlo vepřové | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
400 g 400 g ricotty | Ricotta | 400 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
75 g 75 g kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 75 g |
75 g 75 g sekané čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 75 g |
strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
1 PL 1 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
8 8 kandovaných třešní | Třešně kandované |