Nutriční hodnoty (Jablečný dort - nepečený)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 489 kJ / 1 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,96 g |
Tuky | 9,40 g |
– nasycené | 2,92 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 1,52 g |
–– polynenasycené | 4,48 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 18,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 273,60 g |
– cukry | 170,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 jablka (sladká odrůda) | Jablko čerstvé | 600 g |
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 balíček 1 balíček dětských piškotů světlých | Piškoty | 120 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku dětských piškotů kakaových | Piškoty | 60 g |
2 2 smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
ovoce na ozdobení | Jahody čerstvé |