Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 758 kJ /
2 093 kcal
Bílkoviny150,67 g
– z toho živočišné bílkoviny143,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,92 g
Tuky94,25 g
– nasycené55,56 g
– nenasycené36,49 g
–– mononenasycené22,30 g
–– polynenasycené14,19 g
––– omega 30,35 g
Vláknina12,26 g
Cholesterol 615 mg
Sodík 7,76 g
Sůl18,38 g
Sacharidy104,68 g
– cukry68,28 g
––– laktóza21,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l světlého piva Ostravar Premium Pivo světlé 10ᵒ 1000 ml
2 2 jalovčinky Jalovec čerstvý
2 2 Nové koření Nové koření
1 1 list vavřínový Bobkový list sušený
2 2 hřebíčky Hřebíček
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
8 krajíců 8 krajíců postaršího chleba Horal z Globusu Chléb pšeničný kváskový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
125 g 125 g kysané smetany (1 kelímek) Smetana kravská zakysaná 12% 125 ml
600 g 600 g klobásy (nejlépe z Těšínských jatek: Klobása z udírny) Klobása 600 g
250 g 250 g tvrdého sýru (žlutého) Sýr kravský tvrdý 30% 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.