Nutriční hodnoty (Klobása v pivě se sýrovou topinkou / Kiełbasa w piwie z grzankami serowymi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 758 kJ / 2 093 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 143,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,92 g |
Tuky | 94,25 g |
– nasycené | 55,56 g |
– nenasycené | 36,49 g |
–– mononenasycené | 22,30 g |
–– polynenasycené | 14,19 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 12,26 g |
Cholesterol | 615 mg |
Sodík | 7,76 g |
Sůl | 18,38 g |
Sacharidy | 104,68 g |
– cukry | 68,28 g |
––– laktóza | 21,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l světlého piva Ostravar Premium | Pivo světlé 10ᵒ | 1000 ml |
2 2 jalovčinky | Jalovec čerstvý | |
2 2 Nové koření | Nové koření | |
1 1 list vavřínový | Bobkový list sušený | |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
8 krajíců 8 krajíců postaršího chleba Horal z Globusu | Chléb pšeničný kváskový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
125 g 125 g kysané smetany (1 kelímek) | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
600 g 600 g klobásy (nejlépe z Těšínských jatek: Klobása z udírny) | Klobása | 600 g |
250 g 250 g tvrdého sýru (žlutého) | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |