Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indiánské rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 280 kJ /
545 kcal
Bílkoviny17,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,08 g
Tuky12,37 g
– nasycené1,88 g
– nenasycené10,39 g
–– mononenasycené8,10 g
–– polynenasycené2,29 g
––– omega 30,06 g
Vláknina12,59 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 193 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy86,23 g
– cukry7,72 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g indiánské rýže Rýže divoká 100 g
4 4 žampiony Žampion čerstvý
50 g 50 g pórku Pórek čerstvý 50 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
0,5 kostky 0,5 kostky zeleninového bujónu Bujón zeleninový 5 g
1 PL 1 PL olivového oleje Olej olivový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.