Nutriční hodnoty (Indiánské rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 280 kJ / 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,08 g |
Tuky | 12,37 g |
– nasycené | 1,88 g |
– nenasycené | 10,39 g |
–– mononenasycené | 8,10 g |
–– polynenasycené | 2,29 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 12,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 193 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 86,23 g |
– cukry | 7,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g indiánské rýže | Rýže divoká | 100 g |
4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
50 g 50 g pórku | Pórek čerstvý | 50 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
0,5 kostky 0,5 kostky zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 5 g |
1 PL 1 PL olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |