Nutriční hodnoty (Indická čočka s batáty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 038 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,36 g |
Tuky | 4,47 g |
– nasycené | 0,68 g |
– nenasycené | 3,74 g |
–– mononenasycené | 1,50 g |
–– polynenasycené | 2,24 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 53,29 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 149,20 g |
– cukry | 9,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek červené čočky | Čočka červená neloupaná | 250 g |
2 2 menší batáty | Batáty neloupané | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku (česneková pasta) | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 malý rajčatový protlak (příp. nakrájená rajčata) | Protlak rajčatový | |
olej | Olej řepkový | |
kousek kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 2.5 g |
1 lžička 1 lžička římského kmínu | Římský kmín mletý | 7 g |
sůl | Sůl mořská |