Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Editiny plundrové rohlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 181 kJ /
1 477 kcal
Bílkoviny30,97 g
– z toho živočišné bílkoviny0,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,48 g
Tuky62,52 g
– nasycené38,16 g
– nenasycené22,66 g
–– mononenasycené18,73 g
–– polynenasycené3,92 g
––– omega 30,46 g
Vláknina8,42 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy193,52 g
– cukry23,29 g
––– laktóza0,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky (220 g do těsta + 30 g do másla) Mouka pšeničná hladká 250 g
110-120 g 110-120 g vody Voda 115 ml
70 g 70 g másla (20 přímo do těsta + 50 na zabalení do těsta) Máslo kravské 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
10 g 10 g cukru Cukr bílý 10 g
10-13 g 10-13 g droždí Droždí pekařské lisované 11.5 g
troška mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
moučkový cukr Cukr bílý
mák Mák modrý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.