Nutriční hodnoty (Editiny plundrové rohlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 181 kJ / 1 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,48 g |
Tuky | 62,52 g |
– nasycené | 38,16 g |
– nenasycené | 22,66 g |
–– mononenasycené | 18,73 g |
–– polynenasycené | 3,92 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 8,42 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 193,52 g |
– cukry | 23,29 g |
––– laktóza | 0,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky (220 g do těsta + 30 g do másla) | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
110-120 g 110-120 g vody | Voda | 115 ml |
70 g 70 g másla (20 přímo do těsta + 50 na zabalení do těsta) | Máslo kravské | 70 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
10 g 10 g cukru | Cukr bílý | 10 g |
10-13 g 10-13 g droždí | Droždí pekařské lisované | 11.5 g |
troška mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
mák | Mák modrý |