Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kakaová roláda s krémem stracciatella a ganache z bílé čokolády)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 561 kJ /
5 153 kcal
Bílkoviny99,71 g
– z toho živočišné bílkoviny80,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,35 g
Tuky343,86 g
– nasycené194,82 g
– nenasycené118,14 g
–– mononenasycené101,50 g
–– polynenasycené16,64 g
––– omega 31,97 g
Vláknina19,70 g
Cholesterol 2,29 g
Sodík 1,03 g
Sůl2,21 g
Sacharidy405,08 g
– cukry376,87 g
––– laktóza38,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
145 g 145 g cukru Cukr bílý 145 g
50 g 50 g kakaa + na posypání Kakao prášek 50 g
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml
štipec štipec soli Sůl mořská
350 ml 350 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 350 ml
1 plátek 1 plátek želatiny Želatina vepřová
150 g 150 g sladkého kondenzovaného mléka Mléko kondenzované slazené 150 ml
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky vanilkové pasty nebo 1/2 sáčku vanilkového cukru Pasta vanilková 2.5 g
70 g 70 g čokoládových pecek z hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 70 g
150 ml 150 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
150 g 150 g bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 150 g
75 g 75 g másla Máslo kravské 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.