Nutriční hodnoty (Kakaová roláda s krémem stracciatella a ganache z bílé čokolády)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 561 kJ / 5 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,35 g |
Tuky | 343,86 g |
– nasycené | 194,82 g |
– nenasycené | 118,14 g |
–– mononenasycené | 101,50 g |
–– polynenasycené | 16,64 g |
––– omega 3 | 1,97 g |
Vláknina | 19,70 g |
Cholesterol | 2,29 g |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 405,08 g |
– cukry | 376,87 g |
––– laktóza | 38,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
145 g 145 g cukru | Cukr bílý | 145 g |
50 g 50 g kakaa + na posypání | Kakao prášek | 50 g |
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 7 ml |
štipec štipec soli | Sůl mořská | |
350 ml 350 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 350 ml |
1 plátek 1 plátek želatiny | Želatina vepřová | |
150 g 150 g sladkého kondenzovaného mléka | Mléko kondenzované slazené | 150 ml |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky vanilkové pasty nebo 1/2 sáčku vanilkového cukru | Pasta vanilková | 2.5 g |
70 g 70 g čokoládových pecek z hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 70 g |
150 ml 150 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
150 g 150 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 150 g |
75 g 75 g másla | Máslo kravské | 75 g |