Nutriční hodnoty (Pražské gule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 48 375 kJ / 11 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 99,70 g |
Tuky | 637,96 g |
– nasycené | 335,39 g |
– nenasycené | 270,16 g |
–– mononenasycené | 220,16 g |
–– polynenasycené | 50,00 g |
––– omega 3 | 2,60 g |
Vláknina | 48,90 g |
Cholesterol | 2,83 g |
Sodík | 2,33 g |
Sůl | 5,01 g |
Sacharidy | 1 275,40 g |
– cukry | 1 046,50 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
170 g 170 g cukru | Cukr bílý | 170 g |
180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
70 g 70 g škrobové moučky (Gustin...) | Bramborový škrob | 70 g |
500 g 500 g másla | Máslo kravské | 500 g |
300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
lžička lžička octa | Ocet lihový | |
2 PL 2 PL kakaa | Kakao prášek | 50 g |
400 g 400 g cukru (na cukrový sirup) | Cukr bílý | 400 g |
100 ml 100 ml vody (na cukrový sirup) | Voda | 100 ml |
250 g 250 g nesolených loupaných arašídů | Arašídy solené | 250 g |
250 g 250 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 250 g |