Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brokolice jako příloha k různě upravenému masu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 108 kJ /
1 460 kcal
Bílkoviny20,40 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,15 g
Tuky138,16 g
– nasycené62,49 g
– nenasycené73,47 g
–– mononenasycené61,03 g
–– polynenasycené12,44 g
––– omega 31,05 g
Vláknina18,62 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,68 g
Sůl7,50 g
Sacharidy26,35 g
– cukry10,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g brokolice Brokolice čerstvá 300 g
150 g 150 g Debrecínská slanina Špek 150 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 necelá 1 necelá lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
2 lžíce 2 lžíce Worcesteru Worcestrová omáčka 30 ml
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
200 ml 200 ml studené vody Voda 200 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř na dochucení Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.