Nutriční hodnoty (Brokolice jako příloha k různě upravenému masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 108 kJ / 1 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,15 g |
Tuky | 138,16 g |
– nasycené | 62,49 g |
– nenasycené | 73,47 g |
–– mononenasycené | 61,03 g |
–– polynenasycené | 12,44 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 18,62 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 26,35 g |
– cukry | 10,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g brokolice | Brokolice čerstvá | 300 g |
150 g 150 g Debrecínská slanina | Špek | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 necelá 1 necelá lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
2 lžíce 2 lžíce Worcesteru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
200 ml 200 ml studené vody | Voda | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř na dochucení | Pepř černý mletý |