Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gulášová polévka z dýně hokaido)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie899 kJ /
215 kcal
Bílkoviny5,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,78 g
Tuky2,05 g
– nasycené0,46 g
– nenasycené1,38 g
–– mononenasycené0,34 g
–– polynenasycené1,04 g
––– omega 30,02 g
Vláknina13,66 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 366 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy39,62 g
– cukry10,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
1/2 1/2 dýně hokaido (nakrájená na kostky) Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 brambora (nakrájená na kostky) Brambor zimní 50 g
1,5 litru 1,5 litru vody Voda 1500 ml
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu (není nutné) Bujón zeleninový 10 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.