Nutriční hodnoty (Telecí kýta na rozmarýnu s kedlubnovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 964 kJ / 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,04 g |
Tuky | 63,21 g |
– nasycené | 23,42 g |
– nenasycené | 39,19 g |
–– mononenasycené | 33,64 g |
–– polynenasycené | 5,55 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 9,44 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 849 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 23,49 g |
– cukry | 8,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky telecí kýty | Telecí kýta | |
2 stonky 2 stonky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 větší kedluben | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 brambor | Brambor zimní | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
celý kmín | Kmín | |
lžička lžička octa | Ocet lihový | |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |