Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z cizrny a fazolí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie367 kJ /
88 kcal
Bílkoviny2,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,80 g
Tuky0,40 g
– nasycené0,12 g
– nenasycené0,24 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 64 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,00 g
– cukry15,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg červeného zelí Zelí červené čerstvé 200 g
konzerva konzerva cizrny Cizrna
konzerva červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované
malá konzerva malá konzerva kukuřice Kukuřice sterilovaná
medvědí česnek Česnek medvědí čerstvý
petržel Petržel kořenová čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
olivový olej Olej olivový
balzamikový ocet Ocet balsamikový bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.