Nutriční hodnoty (Salát z cizrny a fazolí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 367 kJ / 88 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,24 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,00 g |
– cukry | 15,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 dkg 20 dkg červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 200 g |
konzerva konzerva cizrny | Cizrna | |
konzerva červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | |
malá konzerva malá konzerva kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
medvědí česnek | Česnek medvědí čerstvý | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
balzamikový ocet | Ocet balsamikový bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |