Nutriční hodnoty (Králík v krémové hořčičné omáčce a bramborové šišky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 958 kJ / 946 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,09 g |
Tuky | 37,90 g |
– nasycené | 18,96 g |
– nenasycené | 15,48 g |
–– mononenasycené | 11,88 g |
–– polynenasycené | 3,60 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 8,78 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 472 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 81,77 g |
– cukry | 7,49 g |
––– laktóza | 2,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g králičích běhů | Králík stehna | 200 g |
40 g 40 g cibule | Cibule čerstvá | 40 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
5 g 5 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 5 g |
10 g 10 g dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 10 g |
1 g 1 g tymiánu | Tymián sušený | 1 g |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
50 ml 50 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
150 g 150 g brambor | Brambor zimní | 150 g |
60 g 60 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 60 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
20 g 20 g másla (na opečení šišek) | Máslo kravské | 20 g |
5 g 5 g jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 5 g |
2 g 2 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 2 g |