Nutriční hodnoty (Zapečené telecí plátky s bramborami, paprikami a lilkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 960 kJ / 1 185 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,88 g |
Tuky | 56,77 g |
– nasycené | 38,24 g |
– nenasycené | 16,66 g |
–– mononenasycené | 14,48 g |
–– polynenasycené | 2,18 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 98,05 g |
– cukry | 33,20 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 větších brambor | Brambor zimní | 400 g |
4 plátky 4 plátky telecí kýty | Telecí kýta | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 1 menší lilek | Lilek čerstvý | |
1 1 smetana na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
200 g 200 g Čedaru | Čedar | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
česnek dle chuti | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
čertvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské |