Nutriční hodnoty (Jarní zelená polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 2 694 kJ / 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,03 g |
Tuky | 12,87 g |
– nasycené | 1,62 g |
– nenasycené | 12,88 g |
–– mononenasycené | 7,77 g |
–– polynenasycené | 5,11 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 35,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 461 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 88,50 g |
– cukry | 26,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 vaničky 2 vaničky řeřichy | Řeřicha čerstvá | |
400 g 400 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 400 g |
2 2 velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1500 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
4-5 snítek 4-5 snítek máty | Máta peprná list čerstvá | |
1 špetka 1 špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý |