Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní zelená polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 694 kJ /
644 kcal
Bílkoviny27,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,03 g
Tuky12,87 g
– nasycené1,62 g
– nenasycené12,88 g
–– mononenasycené7,77 g
–– polynenasycené5,11 g
––– omega 30,91 g
Vláknina35,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 461 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy88,50 g
– cukry26,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 vaničky 2 vaničky řeřichy Řeřicha čerstvá
400 g 400 g mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 400 g
2 2 velké brambory Brambor zimní 100 g
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
4-5 snítek 4-5 snítek máty Máta peprná list čerstvá
1 špetka 1 špetka chilli Chilli paprička sušená
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.