Nutriční hodnoty (Polévka z vařených vajec, bylinek a uzeného)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 999 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 57,37 g |
– nasycené | 18,22 g |
– nenasycené | 25,76 g |
–– mononenasycené | 18,69 g |
–– polynenasycené | 7,07 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 2,25 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 14,80 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vařených vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1,5 l 1,5 l vývaru z uzeného | Vývar hovězí | 1500 ml |
200 g 200 g vařeného uzeného masa nakrájených na sousta | Vepřová plec uzená | 200 g |
čerstvé bylinky | Petržel nať čerstvá |