Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z vařených vajec, bylinek a uzeného)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 999 kJ /
956 kcal
Bílkoviny94,18 g
– z toho živočišné bílkoviny93,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky57,37 g
– nasycené18,22 g
– nenasycené25,76 g
–– mononenasycené18,69 g
–– polynenasycené7,07 g
––– omega 30,68 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 2,25 g
Sůl5,05 g
Sacharidy14,80 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vařených vajec Vejce slepičí 350 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1,5 l 1,5 l vývaru z uzeného Vývar hovězí 1500 ml
200 g 200 g vařeného uzeného masa nakrájených na sousta Vepřová plec uzená 200 g
čerstvé bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.