Nutriční hodnoty (Steak na zeleném salátu s kozím sýrem a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 846 kJ / 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,42 g |
Tuky | 36,03 g |
– nasycené | 16,51 g |
– nenasycené | 18,51 g |
–– mononenasycené | 14,70 g |
–– polynenasycené | 3,81 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 3,98 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,70 g |
– cukry | 1,74 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 hovězí steaky (já použila kulatou hovězí plec) | Hovězí svíčková | |
rukola | Rukola čerstvá | |
polníček | Polníček čerstvý | |
baby špenát | Baby špenát | |
červenolistý dubáček (celkem 100 g lístků) | Salát listový čerstvý | |
100 g 100 g měkkého kozího sýra s bylinkami (např. od firmy President) | Sýr hrudkový kozí | 100 g |
100 g 100 g červených a zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
olivový olej | Olej olivový | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
citronový pepř | Pepř černý |