Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Steak na zeleném salátu s kozím sýrem a olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 846 kJ /
441 kcal
Bílkoviny21,92 g
– z toho živočišné bílkoviny20,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,42 g
Tuky36,03 g
– nasycené16,51 g
– nenasycené18,51 g
–– mononenasycené14,70 g
–– polynenasycené3,81 g
––– omega 30,45 g
Vláknina3,98 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,70 g
– cukry1,74 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 hovězí steaky (já použila kulatou hovězí plec) Hovězí svíčková
rukola Rukola čerstvá
polníček Polníček čerstvý
baby špenát Baby špenát
červenolistý dubáček (celkem 100 g lístků) Salát listový čerstvý
100 g 100 g měkkého kozího sýra s bylinkami (např. od firmy President) Sýr hrudkový kozí 100 g
100 g 100 g červených a zelených oliv Olivy čerstvé nezralé 100 g
olivový olej Olej olivový
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
citronový pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.