Nutriční hodnoty (Bezlepkový mandlový piškot se skořicí - Gató de almendras)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 167 kJ / 2 908 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,08 g |
Tuky | 170,61 g |
– nasycené | 21,00 g |
– nenasycené | 131,15 g |
–– mononenasycené | 74,38 g |
–– polynenasycené | 56,78 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 25,63 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 603 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 228,20 g |
– cukry | 182,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g mandlové mouky (najemno mleté mandle) | Mouka mandlová | 250 g |
180 g 180 g cukru | Cukr bílý | 180 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
strouhaná kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské |