Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový mandlový piškot se skořicí - Gató de almendras)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 167 kJ /
2 908 kcal
Bílkoviny102,16 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,08 g
Tuky170,61 g
– nasycené21,00 g
– nenasycené131,15 g
–– mononenasycené74,38 g
–– polynenasycené56,78 g
––– omega 30,17 g
Vláknina25,63 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 603 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy228,20 g
– cukry182,63 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mandlové mouky (najemno mleté mandle) Mouka mandlová 250 g
180 g 180 g cukru Cukr bílý 180 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
strouhaná kůra z 1 citronu Citrón čerstvý
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
máslo na vymazání formy Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.