Nutriční hodnoty (Pampeliškový „med“... tak trochu jarně vymazlený)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 42 371 kJ / 10 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
Tuky | 1,44 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,25 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2 521,96 g |
– cukry | 2 505,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 400 pampeliškových květů | Pampeliška květ čerstvý | |
2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
3 3 mladé kopřivy | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
1 hrst 1 hrst smrkových výhonků | ||
2,5 l 2,5 l vody | Voda | 2500 ml |
2,5 kg 2,5 kg cukru | Cukr bílý | 2500 g |
5 větviček 5 větviček máty | Máta peprná list čerstvá |